Her finder du en god opskrift på lækker roulade med vaniljesmørcreme
og rom. Den er nem og hurtig at bage og passer fint til kaffe og te
Tilberedningstid: 20
min. Bagetid: 5-6 min. Fryseegnet
# Ingredienser:
3 æg
140 g sukker (1½ dl)
60 g kartoffelmel (¾ dl)
2 spsk kakao
1 tsk bagepulver
Smørcreme:
100 g smør
90 g flormelis (1½
dl)
1 æggeblomme
1 tsk vaniljesukker
½ dl korender
2 spsk rom
* Tilberedning:
1. Pisk æg og sukker godt sammen.
Bland kartoffelmel,
kakao og bagepulver.
Kom det i æggemassen
og bland forsigtigt.
2. Kom bagepapir i
en lille bradepande, (30x40 cm).
Hæld dejen i og bag kagen
i 5-6 min. ved 225 °C.
3. Vend kagebunden
over på sukkerdrysset bagepapir.
Fugt bagepapiret,
der ligger over kagebunden, med lidt koldt vand,
så holder bunden sig
blød.
Lad kagebunden blive
helt kold.
4. Rør smørret til
fyldet sammen med flormelis.
Rør æggeblommen i og
tilsæt vanilje og korender der har trukket i rom.
5. Fordel smørcremen
over kagebunden og
rul sammen herom fra
den brede side.
Lad kagen være
pakket i bagepapiret til den skal serveres.
Se alle de bedste opskrifter med Roulade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.