Logo

Baconpandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Baconpandekager 

 
Pandekager som ellers har en mild smag, får her et opfriskende pust og lidt sprød konsistens fra baconet. En god frokost- eller middagsret, som også bliver fiberrig hvis den serveres med råkostsalat. Tid: ca 30 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
1 pk bacon
3 æg
6 dl mælk
2 dl hvedemel
½ tsk salt
¼ tsk sort peber
 
* Fremgangsmåde
1. Skær baconet i strimler.
Steg det på en pande, gerne med teflonbelægning.

 
2. Pisk æg, mælk og hvedemel sammen til en klumpfri dej.
Tilsæt salt, sort peber og det stegte bacon.

 
3. Bag pandekager af dejen ved middel varme.

 
4. Fold pandekagerne sammen to gange og læg dem på et fad.

 
5. Server baconpandekagerne med tyttebærsyltetøj og revne gulerødder.

 
Tips: I stedet for bacon kan du bruge saltet flæsk, som du skærer i tern.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg 

Se alle de bedste opskrifter med Bacon

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her