Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Æg fra Andalusien
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 25 minutter plus
bagetid
# Ingredienser
20 grønne asparges
salt
1 rød peberfrugt
1 løg
3 fed hvidløg
400 g tomater
2 spsk olie
150 g serranoskinke
2 små chorizopølser
8 æg
1 spsk hakket persille
peber
* Tilberedning
1. Aspargesene gøres i stand, skylles og skæres i 5 cm lange
stykker.
Kog dem i lidt letsaltet vand i 8 minutter.
Tag dem op og lad dem dryppe af.
2. Peberfrugterne gøres i stand, skylles og halveres og
stilfæster og kerner fjernes.
Skær peberfrugterne i små terninger.
Løg og hvidløg hakkes fint.
Tomaterne flås og hakkes også fint.
3. Olien varmes op, og løg og hvidløg svitses i den 3
minutter.
Tilsæt tomaterne og lad det koge i 10 minutter.
4. Skinke og pølse skæres i små terninger og steges på en anden
pande ved svag varme i 3 min.
Derpå tages det af panden.
5. Ovnen forvarmes til 200 °C.
Fordel tomatblandingen i 4 små forme.
Slå 2 æg ud oven i hver af dem.
Skinke, pølse, asparges og peberfrugt fordeles ovenpå.
Drys persille, salt og peber over.
6. Bages i den forvarmede ovn i ca 10 minutter, til
æggehviden er stivnet, men æggeblommen endnu er blød.
Pr. portion ca 365 kcal/1533 kj. 30 g protein, 23 g fedt, 5
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------