Disse tykke pandekager er en selvfølge på det amerikanske morgenbord. Tilbehøret vælger man efter smag
og behag, men ahornsiruppen, (maple syrup), kan man næsten ikke komme udenom,
hvis det skal være rigtig amerikansk.
Tid: ca 25 min. 4
pers.
# Ingredienser
1 æg
2 dl kærnemælk
3 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 spsk sukker
½ tsk salt
2 spsk smør eller
margarine
* Fremgangsmåde
1. Pisk æg og
kærnemælk sammen.
2. Tilsæt hvedemel,
bagepulver, sukker og salt.
Rør godt rundt i
dejen.
3. Smelt fedtstoffet
og pisk det i dejen. Dejen skal være tyk.
4. Opvarm en blinispande
eller en stegepande og smør den til første portion.
5. Kom rigeligt med
dej i hullerne og bag de tykke kager ved svag varme.
6. Hold de
færdigbagte kager varme og fortsæt med resten af dejen.
7. Server kagerne varme,
sammen med fx sprødstegt bacon eller små pølser samt
sirup, cremefraiche og hakket
rødløg.
Tips: Server pandekagerne som i USA - med smør,
ahornsirup og små stegte pølser.
Disse pandekager kan også serveres kolde, som
dobbeltburgere med røget pølse og salat imellem -
god skovtursmad!
Se alle de bedste opskrifter med Pandekager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------