Bønnesalat med
kryddersild er velegnet på frokostbordet eller til natmad. Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca 20 min.
# Ingredienser
500 g grønne bønner
2-3 tomater
4 kogte, kolde
kartofler
1 kryddersildefilet
2 hårdkogte æg
1 fintstrimlet porre
friskkværnet peber
* Tilberedning
1. Skyl og nip
bønnerne.
Kog dem i letsaltet
vand i 5 min.
Tag dem op og lad
dem dryppe godt af.
Frosne bønner kommes
direkte i kogevandet.
(Kogetiden af
frosne, se på pakken.)
2. Skær tomater og
pillede kartofler i skiver.
Snit
kryddersildefileten i smalle stykker.
Pil æggene og skær
dem i halve.
Skyl porren og skær
den i tynde ringe.
3. Anret bønnerne på
et fladt fad.
Læg de skivede tomater herpå og herefter kartoffelskiverne.
4. Fordel
sildesnitterne øverst og herpå halvdelen af de snittede porreskiver.
5. Garner med halve
hårdkogte æg og kom en skive porre på hver.
Kværn lidt peber på.
6. Server salaten
med groft brød.