Magert, elegant og lækkert - det bliver garanteret oplevelsen af denne friske champignonret.
Server den som en
stilfuld forret eller til en let frokost.
Tid: ca 15 min. 4
pers.
# Ingredienser
500 g store
champignon
1 bdt. bredbladet persille
½ tsk salt
½ tsk sort peber
½ dl olie
1 citron
* Fremgangsmåde
1: Skyl
champignonerne og skær dem i tynde skiver. Fordel dem på 4 asietter.
2. Skær persillen i
fine strimler og drys den over.
3. Drys med salt og
sort peber.
Dryp olien over champignonerne.
4. Pres den halve
citron og dryp saften over svampene.
Skær den anden halve
citron i både og pynt hver tallerken med et stykke citron.
5. Server straks med
Brydebrød.
Tips: Vil du have lidt stærkere smag hakker du 1-2
fed hvidløg og drysser over.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------