Cherrytomaten, som også kaldes cocktailtomat, har en fin, lidt sødlig smag,
der gør den egnet som tilbehør til drinks. Basilikum forhøjer smagen yderligere.
Tid: ca 20 min. 60 stk.
# Ingredienser
30 cherrytomater
FYLD:
2 dl flødeost (ca 250 g)
2 spsk yoghurt
½ bdt. basilikum
50 g tørrede tomater
i olie
¼ tsk salt
¼ tsk sort peber
1 spsk hakkede mandler
PYNT: små basilikumblade
* Fremgangsmåde
1. Skyl og halver alle
tomaterne. Stil dem på et fad.
2. Bland flødeost, yoghurt,
finthakket basilikum og hakkede tørrede tomater.
3. Smag til med lidt
salt og sort peber. Rør de hakkede mandler i.
4. Fyld de halverede
tomater lidt toppet med cremen.
5. Pynt med små basilikumblade.
Server til en drink før maden.
Tips: Basilikumcremen kan også smøres på ristede skiver
af baguette.
Pynt med både af cherrytomat
og basilikumblade.
Se alle de bedste
opskrifter med Cherrytomater
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------