Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Grønne oliven i appelsinsaft
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 10 minutter plus tid
til at trække
# Ingredienser
200 g grønne oliven fra glas
1 økologisk appelsin
1 økologisk citron
sort peber
* Tilberedning
1. Lad olivenerne dryppe godt af i en si.
Så fyldes de i et glas, der kan lukkes tæt.
Appelsinen og citronen skylles i varmt vand og tørres
omhyggeligt.
Så rives skallen af dem begge.
2. Den revne appelsin- og citronskal fordeles over
olivenerne.
3. Citronen og appelsinen presses.
2-3 spsk citronsaft og al appelsinsaften fordeles over
olivenerne.
4. Det hele drysses med masser af friskkværnet sort peber.
Glasset lukkes tæt og rystes godt.
5. Lad olivenerne stå og trække i mindst 2 dage, før de
spises.
I mellemtiden rystes glasset flere gange.
Pr portion ca 209 kcal/879 kj. 2 g protein, 18 g fedt, 9 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------