Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Hvidløgssalsa med oliven og kapers
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 10 minutter
# Ingredienser
½ helt hvidløg
30 g grønne oliven
100 g kapers fra glas
5 dl olie
4 æggeblommer
salt og friskkværnet sort peber
lidt citronsaft
* Tilberedning
1. Hvidløget skrælles, deles i fed og findeles med lidt salt
med stavblenderen.
Olivenerne udstenes og tilsættes.
Lad kapersene dryppe af og tilsæt også dem.
2. Det hele pureres med olie, indtil det får en cremet
konsistens,
3. Æggeblommen tilsættes, og det hele blandes grundigt, til
massen hænger godt sammen.
Smag til med salt, friskkværnet peber og lidt citronsaft.
4 Denne sauce kan holde sig i 3-4 dage i køleskabet.
Den smager især godt til grillstegt kød eller fisk på spid
eller til grønsagsstave.
Pr. portion ca 673 kcal/2825 kj. 4 g protein, 72 g fedt, 5 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------