Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Kanin med safran
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter plus
stegetid
# Ingredienser
20 safrantråde
2 rødløg
3 fed hvidløg
6 spsk olie
12 små kaninforben
salt
2½ dl tør hvidvin
1 laurbærblad
8 sorte peberkorn
1 tsk paprika
5 kviste timian
* Tilberedning
1. Safranen udblødes i 4 spsk varmt vand.
Løgene skæres i ringe.
Hvidløgsfeddene skrælles og hakkes fint.
2. 2 spsk olie varmes op, og løg og hvidløg steges let i
den.
De tages op, og der kommes 4 spsk olie på panden.
3. Kødet, der er skyllet og duppet tørt, brunes i olien på
alle sider i ca 10 minutter.
Så tages det op og drysses med salt. Olien fjernes.
4. Stegeskyen koges op med vinen. Løg, hvidløg, laurbærblad
og safranen med udblødningsvandet tilsættes.
5. Peberkorn, paprika og skyllet timian kommes i sammen med
kødet.
Hæld vand ved, til kødet lige er dækket.
Lad det simre under låg i ca 60 minutter.
6. Kødet anrettes i små skåle, og saucen fordeles over.
Hvis saucen er meget tyndtflydende, koger man den lidt ind
først.
Pr. portion ca 222 kcal/931 kj. 20 g protein, 9 g fedt, 6 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------