Disse små krydderpakker bliver allerbedst med små nye kartofler, men andre kan også
bruges.
Det smager saftsuseme godt. Retter med kartofler hitter
altid - Ret nemt og lækkert
Tid: ca 15 min +
kogetid for kartoflerne. 4 pers.
# Ingredienser
12 små kartofler
4 skiver parmaskinke
2 tsk frisk rosmarin
2 tsk frisk timian
1-2 spsk olie
* Fremgangsmåde
1. Kog kartoflerne i
letsaltet vand. Pil dem og lad dem afkøle.
2. Skær skinken i
lange strimler.
3. Skyl rosmarin og
timian.
Pluk bladene af
rosmarinkvisten. Hak timianen.
4. Bland
krydderurterne på et fad.
5. Rul kartoflerne i
blandingen.
6. Sno
skinkestrimlerne rundt om kartoflerne og fæstn med tandstikkere.
7. Varm olien på en
stegepande.
Steg
kartoffelpakkerne hastigt, så de bliver sprøde.
8. Server til drinks
eller som en forret.
Tips: Hvis du skal tilberede kartoffelpakker til
mange gæster, kan du stege dem i ovnen ved 225 °C.
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler eller med Parmaskinke
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------