Sprøde på ydersiden, osteagtige på indersiden, disse små ravioli
er som en lidt mere sofistikeret mozzarella-stænger. Lav dem til en snackaften,
spilleaften eller enhver aften, hvor du har brug for et lift.
4-6 portioner. Forberedelsestid:
5 min. Samlet tid: 45 min. Kalorier pr portion: 647
# Ingredienser
2 store æg
2 spsk mælk
1 kop panko brødkrummer
¼ kop revet parmesan, plus
mere til servering
¼ tsk salt og friskkværnet
sort peber
1 pakke (600 g) nedkølet
ravioli
olie, madlavningsspray
pesto eller marinara, til
servering
* Tilberedning
1. Pisk æg og mælk i en
lav skål.
I en anden lav skål blandes
panko og parmesan;
smag til med salt og et
par kværn peber.
2. Dyp ravioli en ad gangen
i æggeblandingen og derefter i panko-blandingen,
pres for at klæbe.
Dyp tilbage i æggeblandingen.
Læg på en tallerken.
3. Beklæd en airfryer-kurv
let med madlavningsspray.
Arbejd i hold, arranger
ravioli i kurven med en afstand på ca. 1 cm fra hinanden;
spray med madlavningsspray.
Kog ved 200 °C, vend halvvejs
igennem og sprøjt med madlavningsspray,
indtil de er gyldne og
gennemstegte, cirka 7 min.
4. Arranger ravioli på
et fad. Top med mere parmesan.
Serveres lune med pesto
ved siden af til dypning.
Takket være det geniale design af airfryeren kan du få den herligt
sprøde tekstur af ristet ravioli uden fedt. Nøglen til den sprøde belægning er først
at dyppe pastaen i en æg-mælk-blanding, efterfulgt af at rulle rundt i parmesan
og rasp. Dyppet i pesto er resultatet positivt vanedannende.
Vi går efter oste-ravioli her, men hvis du hellere et andet fyld
er også godt.
Der er ingen grund til at koge ravioli før luftstegning. De steger
igennem på cirka 7 min takket være raviolis friske ydre. (Prøv ikke denne metode
med tørret pasta!) Du kan også putte ravioli i airfryeren uden panering. Det vil
være mere som en osteagtig pastachip snarere end en sprød stegt.
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------