En fadret som er fin at lave i portionsfade en dag hvor du har kogte kartofler tilovers. Den er endda perfekt som frokostret at have med på jobbet næste dag.
Tid: 20-25 min, heraf
ca 10 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
4 kogte kartofler
2 dåser (a 125 g) sardiner i tomat
4 spsk tomatketchup
vand
½ dl hakket dild
2 spsk reven ost
1 spsk rasp
* Fremgangsmåde
1. Skær kartoflerne i
skiver og læg dem i et lille smurt ovnfast fad.
2. Læg sardinerne ovenpå.
3. Bland tomatketchup
med lidt vand og dild.
Fordel ketchup-blandingen
over sardiner og kartofler.
4. Bland osten med rasp
og drys det over.
5. Gratiner sardinfadet
i en 225 °C varm ovn ca 10 minutter.
6. Server med en frisk
grøn salat.
Tips: Sardinerne kan erstattes med 1-2 dåser makrel
i tomat, som fordeles over kartoflerne og tilberedes som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------