En sjov lille ret fra Italien, hvor man imidlertid plejer at fylde citronerne med sardiner i olie. Måske tomat og basilikum giver mere smag, men du kan lade din egen smag råde.
Tid: ca 15 min. 4 stk.
# Ingredienser
4 små citroner
1 ds. sardiner i tomat
1 dl kogte ris
1 tsk citronsaft
1 tsk basilikum
1 spsk hakket purløg
dild
* Fremgangsmåde
1. Skær et låg af toppen
af citronerne.
Skær også en tynd skive
af bunden, så citronerne står stabilt.
2. Udhul citronerne og
hak frugtkødet. Gem saften.
3. Bland derefter frugtkødet
fra citronerne med væden fra sardinerne, kogte ris, citronsaft, basilikum og purløg.
4. Del sardinerne i mindre
stykker. Vend dem forsigtigt i blandingen.
5. Fyld citronerne med
sardinblandingen. Pynt med dild.
6. Server som forret
sammen med ristet brød.
Tips: Hvis citronerne er store, kan du også dele dem
i halve og
lade disse fungere som skåle til fyldet.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------