Gedeost sammen med
oliven og soltørrede tomater giver en stærk, spændende smag. I disse små pier
kommer alle smagsstofferne virkelig til deres ret.
Tid: 1 time og 30 min,
heraf 30 min i køleskab og 30 min i ovnen. Tarteletterne er fryseegnede.
Holdbarhed ca 3 mdr. Antal: 16 stk.
# Ingredienser
DEJ:
3½ dl hvedemel
1 æggeblomme
150 g smør eller
margarine
1-2 spsk vand
FYLD:
ca 100 g tørrede
tomater (i olie)
1 lille glas sorte
oliven
300 g gedeost
3 æg
¼ tsk peber og ½ tsk
salt
* Fremgangsmåde
1. Hak
ingredienserne til dejen sammen.
Lad den hvile i
køleskabet ca 30 minutter.
2. Hak tomater og
oliven groft. Findel osten.
3. Pisk æggene
sammen og tilsæt tomater, oliven, ost, salt og peber.
4. Rul dejen ud.
Beklæd 16 forme (8 cm i diameter) med dejen.
Tryk dejen godt ned
i formene.
5. Fordel fyldet i
formene.
Stil dem på en bageplade
og bag dem ved 200 °C i ca 30 min.
6. Server
tarteletterne lune med salat.
Tips: Dejen kan også rulles ud til en stor tærte.
God at servere enten
let afsvalet eller kold til en drink.
Se alle de bedste opskrifter med Pie eller Tærte
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------