Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Tomat-tapanade med flødeost
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter
# Ingredienser
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
125 sorte oliven
7 soltørrede tomater i olie
2 forårsløg
125 g frisk flødeost
1 spsk olie
salt
cayennepeber
lidt basilikum
* Tilberedning
1 Hvidløgsfeddet og skalotteløget skrælles, hakkes fint og
kommes i en blender.
Olivenerne udstenes og tilsættes, skåret i grove stykker.
Tomaterne skæres også i grove stykker og kommes i sammen med
olien.
Det hele pureres fint i blenderen.
2. Forårsløgene gøres i stand, skylles, hakkes groft og
kommes i pureen i blenderen.
Flødeosten blendes med sammen med olien, men kun et kort
øjeblik.
Det hele smages til med salt og cayennepeber. Det skal være
lidt stærkt.
Hvis blandingen er for fast, kan du blende lidt mere olie i.
3. Basilikum skylles, rystes tør, og bladene rives af.
Det hele kommes i en skål og serveres til ristet brød eller
bagte kartofler.
Pr. portion ca 240 kcal/ 1011 kj. 5 g protein. 23 g fedt. 5
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------