Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Tortilla
med spinat
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 25 minutter
# Ingredienser
500 g spinat
4 kartofler
1 stort løg
olie
25 g pinjekerner
5 æg
groft salt
* Tilberedning
1. Gør spinaten i stand, skyl den grundigt og lad den dryppe
af.
Skræl kartoflerne, skyl dem og riv dem.
Løget skrælles og skæres i ringe, som steges brune i lidt olie.
2. Spinat og kartofler tilsættes.
Lad spinaten falde sammen, mens der røres i den.
Tag den op og tryk væden ud.
Pisk æggene, til de skummer, og vend spinaten i dem sammen
med pinjekernerne.
Denne masse tilsættes så til kartoflerne og løgringene.
3. Drys salt på og lad det stivne i olien på panden i 5
minutter.
Skru ned for varmen og vend tortillaen og lad den også blive
brun på den anden side.
Tortillaen skæres i firkanter og serveres kold.
Pr. portion ca 332 kcal/1396 kj. 18 g protein, 13 g fedt, 33
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------