Hvidt brød med friskt fyld af spinat, valnødder og gedeost, krydret med rosmarin og hvidløg.
Elegante, meget velsmagende sager at overraske med på buffeten eller til
skovturen.
Tid: ca 30 min. 8
stk.
# Ingredienser
12 skiver hvidt brød
FYLD:
50 g spæde friske
blade spinat
3 spsk valnøddekerner
½ spsk frisk
rosmarin
2 fed hvidløg
6 spsk olie
300 g gedeost
salt, peber
PYNT:
frisk rosmarin
* Fremgangsmåde
1. Skyl
spinatbladene og lad dem løbe godt af. Del dem hvis de er store.
2. Rist
valnøddekernerne på en tør pande og hak dem groft.
Hak rosmarinen fint.
Pil hvidløgene og pres dem.
3. Bland valnødder,
rosmarin, hvidløg, olie og gedeost i en skål.
Smag massen til med salt og peber.
4. Fordel ostemassen
på brødskiverne.
Læg spinatbladene på
og læg så brødskiverne sammen.
5. Skær brødene over
til trekanter. Pynt dem med rosmarin.
6. Opbevar brødene
pakket i folie i køleskabet til de skal serveres.
Tips: Hvis du ikke kan skaffe frisk spinat, kan du
bruge salatblade eller rucolasalat.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------