Med foodprocessoren tilbereder du hurtigt denne herlige tunfiskepaté, den er fin både som forret og til frokost eller natmad.
Tid: ca 1 time, heraf
50 min i ovnen. ca 10 skiver
# Ingredienser
1 ds. tunfisk i vand
(ca 200 g)
1 ds. champignoner (ca 200 g)
1-2 spsk hakket dild
3 skiver hvidt brød uden
skorper
3 æg
2 dl cremefraiche
1 dl yoghurt naturel
1 tsk estragon
¼ tsk sort peber
salt
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at hælde
væden fra dåserne med tunfisk og champignoner.
2. Hak tunfisk, champignoner
og dild i foodprocessoren.
3. Tilsæt brød, æg, cremefraiche
og yoghurt naturel.
Krydr med estragon, sort
peber og salt.
4. Hæld massen i en aflang
form (ca 1 liter).
Dæk formen med aluminiumsfolie.
5. Bag pateen i en i
175 °C varm ovn ca 50 minutter.
Lad den køle af i formen.
6. Server tunfiskepateen
i skiver med salat og brød.
Pynt gerne med citron
og dildkviste.
Tips: Tunfiskepateen kan også tilberedes i mikroovn.
Hæld massen i en egnet form.
Dæk til og tilbered pateen ved 750W 8-10 minutter.
Se alle de bedste opskrifter med Tunfisk
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------