Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Tunfisketatar på baskisk
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter. plus tid
til frysning og marinering
# Ingredienser
500 g frisk tunfisk
1 syltet agurk
2 spsk kapers fra glas
1 citron
hvidvinseddike
olie
1 kvist basilikum
3 stilke persille
1 hakket chili
dild til pynt
citroner til pynt
friskkværnet peber
* Tilberedning
1. Frys tunfisken ned, den skal være helt gennemfrossen.
Tø den så en lille smule op igen og skær den i ganske små
terninger.
2. Tunfisketerningerne kommes i en skål.
Lad agurken dryppe af og skær den i små terninger.
Lad også kapersene dryppe af og hak dem fint.
3. Agurk og kapers kommes i skålen til tunfisken.
Pres citronen og fordel saften over det.
Dryp lidt eddike og olie over.
Bland det hele grundigt og lad det stå og trække godt
igennem i 1 time.
4. Basilikum og persille skylles og rystes tør.
Bladene rives af, hakkes fint og blandes i tunfisken.
Den hakkede chili blandes også i.
5. Det hele kommes i 4 små forme, der først er skyllet med
vand.
Tryk massen lidt sammen, og vend den ud.
6. Pynt tataren med dild og citron og drys med friskkværnet
peber.
Pr. portion ca 328 kcal/1376 kj. 29 g protein, 20 g fedt, 5
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------