Opskrift på en nem grønsagssuppe, som er fuld af smag, og
ikke kræver ret meget. Der er tilsat lidt kartoffel, pølse, agurk, tomat og ost
– lækker suppe
Tilberedningstid: 25 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
1 spsk smør
½ løg
½ kogt kartoffel
2 knækpølser
1 lille stykke agurk
1 tomat
¾ dl grønsagsbouillon
½ dl cremefraiche
1 æg
salt og friskkværnet peber
1 knsp reven muskatnød
25 g reven emmentaler
fintklippet purløg
finthakket persille
* Tilberedning
Smelt 1 spsk af smørret på en pande.
Skær løget i ringe og svits dem i det varme fedtstof.
Skær kartoflen i tynde skiver og steg dem let i resten af
smørret.
Skær knækpølserne, agurken og tomaten i skiver.
Læg alle ingredienserne i et ovnfast fad og hæld bouillon
ved.
Pisk cremefraiche sammen med ægget og krydr massen med salt,
peber og reven muskatnød og hæld det over.
Drys med den revne emmentaler og gratiner retten i en 180 °C
varm ovn 10-15 min.
Drys den færdige ret med det fintklippede purløg og den
finthakkede persille.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.