Her får du fisk i flere spændende udgaver. Fx Guldbrasen med
porre og løg, Rød og grøn guldbrasen, Guldbrasenmed
søde kartofler og rødløg eller Guldbrasen
med rosmarin
Forberedelse: 20
min. Tilberedning: 1 time 10 min. 2
personer.
# Ingredienser
2 kartofler
olie til pensling
½ tsk smør
4 rødløg i skiver
½ tsk sukker
1 spsk olie
2 guldbrasenfileter (dorade)
3 citroner
salt og peber
2 stilke dild
* Tilberedning
Forvarm ovnen til
200 °C.
Skrub kartoflerne,
og tør dem med skrællen på.
Halver dem, og læg
dem i et oliesmurt ovnfast fad.
Bag dem i ovnen 45
min.
Smelt smørret i en
lille gryde for middel varme, og
damp løgene møre,
ca. 15 min. Rør af og til.
Tilsæt sukker under
omrøring.
Tag gryden af
varmen, og sæt til side.
Varm olien i en pande
for høj varme, og steg fiskene
1-2 min på hver side
indtil de er gyldne og gennemstegte.
Skær imens 2
citroner i skiver, og pres saften af den sidste.
Lav en bund af
citronskiver på hver tallerken, og læg fisken
ovenpå, sammen med
rødløg og 2 halve kartofler.
Krydr fisken med
salt og peber, og dryp med citronsaft.
Pynt med små
dildkviste.
Guldbrasen med porre og løg
Udskift kartofler med den hvide del af 6 porrer, i skiver.
Udskift rødløg med alm. løg.
Damp porrer og løg møre sammen.
Rød og grøn guldbrasen
Udskift rødløg med 2 røde peberfrugter, uden kerner og
skåret i skiver.
Server med flødestuvet
spinat.
Guldbrasen med søde kartofler og rødløg
Udskift kartoflerne med 400 g skrællede søde kartofler,
skåret i skiver.
Steg det i en gryde med 1 tsk olie.
Guldbrasen med rosmarin
Udskift sukker med 1 tsk honning og et knsp rosmarin.
Pynt med 1 lille kvist rosmarin i stedet for dild.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------