Logo

Gryderet med vildtsmag

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gryderet med vildtsmag

 

Rønnebærgelé og enebær er en fin krydring, som giver vildtsmag til både kød og sauce i denne fine ret. Det er virkelig en smagsoplevelse.

Tid: 1 time. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 6 mdr. 4 pers.

 
# Ingredienser
1½ spsk hvedemel
1 dl fløde
1 kg højreb eller marvpibe
2 spsk margarine
8-10 små løg
1 tsk salt
¼ tsk peber
½ spsk knuste enebær
3 dl vand
1-2 spsk rønnebærgelé

 
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet ud i tern 2x2cm.

 
2. Smelt fedtstoffet på en pande og brun kødet nogle stykker ad gangen.
Læg det i en gryde.

 
3. Pil løgene og brun dem. Læg også dem i gryden.

 
4. Tilsæt salt og krydderier. Kom vand på og lad det koge 40 min.

 
5. Smag til med gelé.
Pisk melet ud med lidt vand. Jævn saucen.
Lad den koge 3-5 min. Rør fløden i.

 
6. Server retten med kogte kartofler, rødbeder og en salat af grønkål.

 

Se alle de bedste opskrifter med Oksekød

Se alle de bedste opskrifter med Brød

Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her