Rønnebærgelé og
enebær er en fin krydring, som giver vildtsmag til både kød og sauce i denne
fine ret. Det er virkelig en smagsoplevelse.
Tid: 1 time. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 6 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1½ spsk hvedemel
1 dl fløde
1 kg højreb eller
marvpibe
2 spsk margarine
8-10 små løg
1 tsk salt
¼ tsk peber
½ spsk knuste enebær
3 dl vand
1-2 spsk rønnebærgelé
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet ud i
tern 2x2cm.
2. Smelt fedtstoffet
på en pande og brun kødet nogle stykker ad gangen.
Læg det i en gryde.
3. Pil løgene og
brun dem. Læg også dem i gryden.
4. Tilsæt salt og
krydderier. Kom vand på og lad det koge 40 min.
5. Smag til med gelé.
Pisk melet ud med
lidt vand. Jævn saucen.
Lad den koge 3-5
min. Rør fløden i.
6. Server retten med
kogte kartofler, rødbeder og en salat af grønkål.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------