Her giver pølse og
rodfrugter god smag på væden, som virkelig er værd at dyppe op til den sidste
dråbe. Glem derfor ikke, at retten fortjener et rigtig godt brød som tilbehør.
Tid: 35 min. Retten
er fryseegnet uden persille. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
4-5 kartofler
1 pastinak
1 stk. rodselleri
(150 g)
2-3 gulerødder
2-3 dl vand
1 bouillon terning
½ dl chilisauce
¼ tsk sort peber
1 tsk timian
1 røget medister
½ bdt. persille
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartofler,
pastinak, rodselleri og gulerødder.
Skær alle rodfrugterne
i tern.
2. Bring vandet i
kog med bouillonterningen.
Læg rodfrugterne i.
Tilsæt chilisauce,
sort peber og timian.
3. Træk skindet af
pølsen.
Hvis du bruger en
anden slags pølse, skal du prikke huller i skindet.
4. Læg den røgede
medister i den kogende gryde ned mellem grønsagerne.
5. Lad det koge
20-25 min.
6. Server gryden med
den røgede medister skåret i tern og klippet persille over -
samt et kraftigt bondebrød.
Tips: Det er en god ide at lave en dobbelt portion
af denne ret.
Frys ned i portionsforme til frokost eller når det kniber med tiden til
middagen.
Optø og varm igennem
og drys med frisk persille.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------