Det er let at lave
sin egen marinade og grillsauce, og så kan du selv bestemme krydring og styrke.
Det smager saftsuseme godt. Retten hitter altid! Kan
anbefales
Tid: 45 min + 2
timer til marinering. 4 pers.
# Ingredienser
1 kg revelsben i
tykke skiver {spareribs}
MARINADE:
½ dl æbleeddike
½ dl soya
½ dl olie
¼ tsk peber
¼ tsk ingefær
GRILLSAUCE:
½ dl chilisauce
½ dl soya
¼ dl vineddike
2 spsk sennep
½ tsk sambal oelek
eller tabasco
2-4 finthakkede fed
hvidløg
2 tsk engelsk sauce
* Fremgangsmåde
1. Læg to plastposer
indeni hinanden og bland marinaden heri.
2. Læg kødet i og
luk poserne tæt til.
Lad det ligge i
køleskabet mindst 2 timer.
3. Tag kødet op og
dup det tørt før stegning.
4. Hvis kødet skal
steges på en trækulsgrill skal den tændes 20-25 min i forvejen,
så der bliver gode
gløder.
Læg kødet på risten,
og steg det, til det er gennemstegt og gyldent.
5. Beregn 15 min på hver side. Tiden kan dog variere
alt efter kødets tykkelse.
Pensl kødet med
grillsaucen når der mangler 5-7 min af stegetiden.
Drys med salt til sidst.
6. Server med
grillsaucen og kogte kartofler eller brød og salat.
Tips: Hvis det ikke er grillsæson, kan du tilberede
retten i et ovnfast fad i ovnen.
Steg revelsbenene
ved 175 °C i 40 min.
Pensl kødet med
grillsaucen et par gange undervejs.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------