Ved hjælp af æg og
få andre råvarer, er det hurtigt at fremtrylle gode retter til frokost-eller
middagsbordet. Det er æg i en fart
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 20 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
8 hårdkogte æg
1 dåse muslinger
(250 g)
100 g rejer
2 skalotteløg
50 g smør el.
margarine
2 spsk hvedemel
1 dl fløde
1 dl hvidvin
lidt muslingelage
salt
cayennepeber
3-4 spsk hakket
persille
* Tilberedning:
1. Pil løgene og hak
dem.
Lad dem snurre i
fedtstoffet.
Rør melet i og spæd
med fløde, hvidvin og muslingelage.
Krydr med salt og
cayennepeber.
Varm muslinger og
rejer i saucen og bland persille i.
2. Læg de nykogte,
pillede æg i en skål og hæld saucen over.
Giv løse ris eller
flûte til.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.