En varm gryde med
herligt farvestrålende grønsager og vor populære røgede medister. Det er en let
og billig ret at servere som hverdagsmad.
Tid: 25 min. Retten er
fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
400 g røget medister
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1-2 løg
1 tsk timian
5-6 hele sorte
peberkorn
2 dl vand
SERVERING:
cremefraiche
* Fremgangsmåde
1. Træk skindet af
pølsen og skær den i store tern.
2. Skyl og udkern
peberfrugterne. Skær dem i strimler.
3. Pil løgene og
skær dem i tynde både.
4. Bland det grønne
i en sauterpande. Rør pølsen i.
Krydr med timian og
hele peberkorn. Hæld vandet på.
5. Lad retten koge
10 - 15 min.
6. Server
pølsegryden med lidt cremefraiche og løse ris.
Tips: Lav gerne en dobbelt portion og frys en af
dem ned.
Så har du en hurtig
middags- eller frokostret til familien!
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------