Her er opskriften på en virkelig lækker snitte med salt
salami og mozzarella, der er god til drinks og natmad eller en reception med mange gæster - en stor succes.
Tid: ca 45 min,
heraf 15-20 min i ovnen. Snitterne er fryseegnede. Holdbarhed ca 3 mdr.
Antal: 16 stk.
# Ingredienser
1 pk.
butterdejsplader (ca 425 g)
100 g salami
125 g mozzarella
2 tomater
20 sorte oliven
½ tsk salt
¼ tsk sort peber
PENSLING:
1 æg
* Fremgangsmåde
Optø
butterdejspladerne.
Skær salami og
mozzarella i meget små tern.
Skyl tomaterne og
skær dem i tern.
Skær olivenerne i
tern.
Bland ingredienserne
til fyldet.
Tilsæt salt og sort
peber.
2. Læg
butterdejspladerne sammen og rul dem ud til en større plade, 80x16 cm.
Skær den ud i 20
kvadrater, 8x8 cm.
Brug gerne en
klejnespore med rillet hjul.
3. Pensl alle
ternene med sammenpisket æg.
4. Læg en skefuld
fyld på midten af 16 af ternene.
5. Skær de sidste
tern i strimler, så der bliver 8 af hvert tern.
6. Læg 2 strimler
over kors på fyldet på hvert dej stykke.
7. Stil ternene på
en plade med bagepapir.
Bag ved 200 °C i 15-20
minutter.
8. Server til
cocktails eller på en buffet.
Tips: Du kan også lave butterdejen selv, beregn da
ekstra tid.
Se alle de bedste opskrifter med Pie eller med Tærte
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------