En stærkt krydret
gryderet, der kun bliver endnu bedre af at blive tilberedt dagen i forvejen.
Det smager saftsuseme godt. Retter med pølser hitter altid!
Tid: 55 min + tid
til iblødsætning af bønnerne. Retten er frysegnet. Holdbarhed 5 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
2 dl bønner (hvide,
sorte, brune)
2 dl røde linser
1 løg
1 spsk olie
1 rød peberfrugt
2 stilke bladselleri
½ spsk paprika
1 tsk stødt kommen
1 knsp cayennepeber
1 ds. hakkede
tomater (400 g)
1 dl tomatpuré
200 g pølse med
stærk smag, fx peperoni
* Fremgangsmåde
1. Læg bønnerne i
blød, gerne natten over.
2. Hæld vandet fra
og kog bønnerne efter pakningens anvisninger, 30 min.
Læg linserne i, efter at bønnerne har kogt de 15 min, og kog det hele færdigt
sammen.
3. Pil løget og hak
det. Svits det i olien.
Udkern peberfrugten
og striml den sammen med bladselleristilkene.
Lad dette stege med
nogle min.
4. Krydr med
paprika, stødt kommen og cayennepeber.
Hæld hakkede tomater og tomatpuré på.
Lad det småkoge 5 min.
5. Tilsæt bønner og
linser og lad dem koge i tomatsaucen 5 min.
6. Skær pølserne i
tern. Rør dem i gryden.
Server gryderetten
med brød og salat.
Tips: Denne ret er god at fryse ned til frokost
eller lynmiddage.
Let at optø og varme
i mikroovnen.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------