Friske grønsager fra køkkenhaven eller grøntafdelingen. Her
findes kun lette og velsmagende retter, der indeholder masser af vitaminer og
mineraler.
Tilberedningstid: 30 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
1 spsk smør
25 g bacon eller røget flæsk
1 frankfurterpølser
1 wienerpølser
½ lille løg
150 g grønsagsblanding (frossen)
½ spsk tomatpuré
½ spsk hvedemel
½ dl rødvin
1 dl bouillon
½ lille ds linser
salt og friskkværnet peber
1 spsk vineddike
1 knsp sukker
¼ tsk basilikum
* Tilberedning
Smelt smørret i en gryde.
Skær baconen i små terninger og svits dem i det varme
fedtstof.
Skær de to slags pølser i skiver.
Kom dem i gryden til baconen og svits dem.
Hak løget fint og kom det ved tillige med de frosne
grønsager.
Rør tomatpuré i.
Drys mel over, hæld rødvin i og lad det koge op.
Spæd med bouillon.
Kom linserne ved og krydr med salt, peber, vineddike, sukker
og basilikum.
Lad retten simre ved svag varme 5-10 min. og smag den evt.
til igen.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.