Alle kan lide pølser
og ikke mindst en medisterpølse smager dejligt. Her får du en spændende
opskrifter på dejlig medisterpølse tilberedt i rødvin med gode grønsager.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Kogetid: 15-20 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
750 g medisterpølse
½ liter rødvin
2-3 løg
2-3 gulerødder
1-2 porrer
2 laurbærblade
1-2 kviste rosmarin
1-2 kviste timian
3-4 hele nelliker
salt
* Tilberedning:
1. Læg medisterpølsen
i en gryde.
Hæld rødvin ved og tilsæt løg, der er skåret i både, gulerodsskiver,
porreringe, laurbærblade, rosmarin, timian, nelliker og salt.
2. Bring langsomt blandingen
i kog.
Lad pølsen koge ved svag
varme ca. 20 min.
3. Server retten direkte
fra gryden med lune flûtes eller groft brød.
Tips
Retten kan også laves
med røget medisterpølse.
Den skal ikke koges,
men blot skæres i mindre stykker og ristes i fedtstoffet.
Se alle de bedste opskrifter med Medisterpølse
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.