Se her hvordan du laver den bedste medister i fad, der
steges på panden sammen med løg, tomater og ærter. Det krydres med basilikum og
merian og smager godt
Til 4 personer. Tilberedningstid:
35 min. Stegetid: ialt 20-25 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
750 g medisterpølse
50 g smør el. margarine
3-4 løg
1 dåse flåede tomater
1-2 dl fløde
½ tsk basilikum
½ tsk merian
250 g ærter
50 g smør
salt
sennep
* Tilberedning:
1. Smelt fedtstoffet
gyldent og steg pølsen heri 15-20 min.
Skær den i mindre stykker og læg dem i fad eller bradepande.
Skær løgene i både og
rist dem i fedtstoffet og fordel dem mellem pølsestykkerne.
Kom de flåede tomater
med væde på panden og lad det snurre.
Læg tomaterne i fadet.
2. Kom fløde på panden,
krydr med basilikum, merian og salt og lad saucen snurre 6-8 min.
3. Kom ærterne i en lille
gryde med smørret og lidt salt og
lad dem tø ved svag varme,
hvis der bruges frosne.
Hæld ærterne i fadet
til pølsen.
4. Smag saucen til med
sennep, hæld lidt over pølsen og server resten til.
Giv kogte kartofler til.
Se alle de bedste opskrifter med Medisterpølse
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.