Logo

Frugt- og honningkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugt- og honningkage 

 
Frugt og honning smager skønt sammen. Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 35 min. Kuverter: 4

 
# Ingredienser
4 skiver frugtbrød
30 g smør
3 piskede æg
1 spsk hvedemel
3,7 dl opvarmet fløde
0,6 dl honning
¼ stødt spidskommen
serveres med is eller flødeskum

 
* Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 180 °C.
Smør en 1,5 l og 20 cm rund form let.
Smør brødskiverne med smør og halver dem diagonalt.
Læg skiverne med smørsiden nedad i et fad.

 
2. Hæld æg, mel, fløde, honning og kanel i en foodprocessor og blend det, indtil det er jævnt.
Overhæld brødet med massen og hold det nede med en underkop og lad det hvile i 10 min.

 
3. Fjern underkoppen fra kagen.
Bag den i 30-35 min, eller indtil dejen er stivnet og gylden.
Server den straks med is eller flødeskum.

 
Prøv sammen med:
Forret: Rejer i pasta og fløde
Hovedret: Benløse fugle med nyt fyld

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


Frugt- og honningkage


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her