Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Frugtspid med bacon
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter plus tid
til kogning og til at stå og trække
# Ingredienser
12 svesker
24 hele mandler
smør
50 g pistacier uden skal
12 dadler
2 faste bananer
125 g bacon i tynde skiver
* Tilberedning
1. Sveskerne sættes i blød i varmt vand i 2 timer.
Mandlerne overhældes med kogende vand.
Når skallerne har løsnet sig, hældes vandet fra, og
mandlerne smuttes.
2. Mandlerne tørres på papir fra køkkenrullen og steges
gyldne på en pande i lidt varmt smør.
Så stilles de til side.
3. Hæld vandet fra sveskerne, lad dem dryppe af og tør dem
på køkkenrullepapir.
Fyld dem med en mandel og nogle pistacier i hver.
4. Dadlerne udstenes og fyldes ligeledes med mandler og
pistacier.
Bananerne skrælles og skæres i stykker.
Ovnen forvarmes til 200 °C.
5. Der snos et stykke bacon om hvert stykke frugt, og det
fastgøres med et lille træspid.
Frugterne lægges på bagepladen.
6. De bages i den forvarmede ovn i ca 5-10 minutter, til
baconen er gylden.
Spiddene smager bedst varme.
Pr. portion ca 183 kcal/770 kj. 4 g protein, 6 g fedt, 26 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------