Det er en broget og festlig måde at servere grønsager på.
Brug dette grønsagsfad som tilbehør til alle slags kød og fisk. Få flere gode
opskrifter her
Tilberedningstid: 35 min. Til 1 portion: kan udvides til flere.
# Ingredienser
1 spsk olie
1 fed hvidløg
¼ tsk salt
100 g hakleet oksekød
½ lille løg
1 forårsløg
½ ds flåede tomater
½ tsk oregano
½ tsk basilikum
salt og friskkværnet peber
200 g blandede frosne grønsager
fx broccoli, blomkålsbuketter, karotter og bønner
50 g reven emmentaler
Persille
* Tilberedning
Opvarm olien på en pande.
Stød hvidløget i en morter med salt og svits det i den varme
olie.
Kom det hakkede oksekød på panden og brun det.
Hak løget fint og skær forårsløgene i strimler.
Kom det på panden og svits det.
Hæld de flåede tomater ved og
smag til med oregano, basilikum, salt og peber.
Anret de frosne grønsager i et ovnfast fad sammen med det
hakkede kød.
Drys med reven emmentaler og finthakket persille og
stil fadet i en 180 °C varm ovn i 15 min.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.