Her bliver du
belønnet for arbejdet med at snitte grønsager. Denne suppe smager og dufter
forførende af Sydens sol - Det bliver så godt 😎
Til 2-4 portioner. Tilberedning:
40 min.
# Ingredienser
2 løg
2 fed hvidløg
hakkes.
100 g bladselleri
2 spsk olie
2 dåser flåede
tomater (a 425 g drænet vægt)
8 dl grønsagsbouillon
salt, peber og 1-2
spsk sukker.
200 g grønne bønner
1 dåse artiskokhjerter
(425 g drænet vægt)
1 tsk hakket timian
Serveres med brød
* Tilberedning
1. 2 løg og 2 fed hvidløg hakkes.
Trådene fjernes fra
100 g bladselleri, der skæres i meget små terninger.
2 spsk olie varmes
op i en gryde, og bladselleri, løg og hvidløg steges let under omrøring i 5-6
min.
2. 2 dåser tomater tilsættes, 8 dl grønsagsbouillon
hældes på, og det koger under låg i 25 min.
Der krydres med
salt, peber og 1-2 spsk sukker.
3. I mellemtiden gøres 200 g grønne bønner i
stand, og de koges i letsaltet vand i 9 min.
Så hældes vandet
fra, og de skylles hurtigt med koldt vand.
4. Når kogetiden er ved at være forbi, lad 1
dåse artiskokhjerter dryppe af og skær dem i kvarte.
De kommes i suppen sammen med bønnerne og 1 tsk hakket timian og koger ca 1
minut.
Serveres med brød.
Energi pr. portion
(ved 4): 6 g protein. 5 g fedt, 16 g kulhydrater = 146 kcal (616 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.