Når du køber den bedste bøf, fortjener den også den bedste sauce.
Her er et bud på en fantastisk sauce med hvidvin, smør og grønsager, der vil
klæde din bøf
# Ingredienser
100 g blandede grønsager (dybfrost)
1 spsk krydderurtesmør
salt og friskkværnet peber
1 tsk provencekrydderi
2 cl hvidvin
4 spsk cremefraiche
½ fed hvidløg
2 spsk friske hakkede krydderurter
* Tilberedning
Smelt smørret på en pande og svits de frosne grønsager i det
varme fedtstof.
Krydr med salt, peber og provencekrydderi.
Tilsæt hvidvin og lad saucen koge op.
Rør cremefraiche i.
Lad saucen simre under låg 5-10 min. og smag til med knust
hvidløg.
Fordel saucen over fx en nakkekotelet og drys med hakkede
krydderurter.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.