Hvad siger du til en fristende ret med løg og squash krydret med lidt provençalsk sennep til koteletten? Du kan også servere den som selvstændig ret med godt brød til.
Ret nemt og lækkert
- Tid: 15-20 min. 4 pers.
# Ingredienser
4 løg
1 spsk margarine
eller smør
2 små squash eller 1 stor
1½ dl grønsagsbouillon (vand + terning)
4 spsk provençalsk
sennep
½-1 tsk salt
* Fremgangsmåde
1. Pil løgene og
skær dem i skiver. Svits dem på en pande i fedtstoffet.
2. Skær squashen i
skiver og lad den stege med et par min.
3. Hæld grønsagsbouillonen
på. Lad grønsagerne simre ca 5 min.
4. Smag til med
sennep og salt.
5. Server løgene som
de er med brød til, eller sammen med fx grillede koteletter
som krydres med
lidt timian eller rosmarin.
Tips: Retten kan tilberedes i mikroovnen. Læg løg
og fedtstof i en egnet skål.
Dæk til og steg ved 750W 2-3 min. Tilsæt squash og bouillon.
Dæk til og kog ved
750W 3-5 min. Smag til og server.
Provençalsk sennep =
Dijonsennep med Provençalsk Krydderi
Se alle de bedste opskrifter med Løg
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------