Julens sild kan, ud over de traditionelle julesild, udvides
med spændende varianter, der måske også går hen og bliver et absolut pletskud -
prøv
Tilberedningstid: 10 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
2 matjessildefileter
½ fersken
½ abrikos
¾ dl syltede kirsebær
(eller cocktailbær)
1 lille stykke agurk
2 radiser
2-3 salatblade
* Tilberedning
Skyl sildefileterne under rindende koldt vand, dup dem tørre
og
skær dem i strimler på langs.
Skær den halve fersken og abrikos i tynde både og
kom dem ved silden sammen med de godt afdryppede og
udstenede kirsebær.
Skær agurken igennem på langs og så i tynde skiver.
Gør radiserne i stand og skær dem i skiver.
Kom agurker og radiser ved de øvrige ingredienser og bland
forsigtig.
Vask salatbladene, ryst vandet af og læg dem i bunden at en
lille skål.
Læg den blandede salat pa salatbladene.
Rør mayonnaisen, den syrnede fløde, sennep, citronsaft,
pomeransmarmelade og
æbleeddike til en dressing.
Smag til med salt og peber og fordel dressingen over
salaten.
Pynt med frisk dild.
Hva'
er matjessild?
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.