Her får du fisk i flere spændende udgaver. Fx Guldbrasen i
pakker à la Shanghai,
Blæksprutte med koriander, Citronmarineret fisk eller Fiskespid.
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 20 min. 4 personer.
# Ingredienser
1 hel guldbrasen
(500 g) (dorade)
2 spsk soja
2 spsk risvin
2 porrer
3 spsk vegetabilsk
olie til stegning
1 spsk hakket frisk
ingefær
5 spsk kinesisk fond
½ spsk sesamolie
frisk koriander til
pynt
* Tilberedning
Rids fisken på begge
sider med 1 cm imellem.
Bland halvdelen af
sojaen med risvin, og hæld det over fisken.
Dæk til, og lad 1en
trække ca. 15 min. ved stuetemperatur.
Skyl og skær imens
porrerne i skiver.
Varm olien op i en
meget varm wok, og steg fisken i et par min.
Tag fisken op, og
tag olie op, så der kun er 1 spsk olie tilbage.
Lynsteg porrer og
ingefær med resten af sojaen og risvin.
Tilsæt fond, og
bring i kog.
Læg fisken midt i
wokken, og lad den brune i saucen mindst 4 min.
Dryp med sesamolie,
og server den helt varm.
Pynt med frisk
koriander.
Guldbrasen i pakker à la Shanghai
Marin ér fisken 1
time i 1 spsk soja, 1 spsk olie, 1 spsk fiskesauce,
1 tsk stødt ingefær
og 1 tsk hakket citrongræs.
Pak den ind i stanniol,
og bag den i 20 min ved 170 °C.
Blæksprutte med koriander
Marinér blæksprutteringe, og
steg dem hurtigt på en pande i 2 spsk rapsolie.
Tilsæt 1 tsk knuste korianderfrø.
Citronmarineret fisk
Marinér fisken i 2 spsk citronsaft, 2 spsk olie,
1 tsk revet citronskal og blade fra 4 stilke timian.
Fiskespid.
Udskift guldbrasen med sværdfisk skåret i tern.
Marinér fisken i 2 spsk soja, 2 spsk risvin og 1 spsk olie.
Stik stykkerne på et par stilke citrongræs som spid.
Grill i ovn eller på havegrill.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------