Aceto balsamico
giver denne ret det lille ekstra, selvom en almindelig vineddike også kan
bruges. Det her er en virkelig lækker ret med æg at lave netop nu!
Tid: 15-20 min. 4
pers.
# Ingredienser
4 æg
5-6 stilke
bladselleri
1 løg
1 mellemstor gulerod
1-2 spsk olie
1 spsk kapers
1-2 spsk Aceto
balsamico, eller vineddike
½ tsk salt
¼ tsk peber
1 salathoved
1 bdt. persille
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at
hårdkoge æggene, ca 8 minutter.
2. Skyl sellerien og
skær den i fine strimler.
Pil løget og skær
det i fine strimler.
Skræl guleroden og
skær den i tern.
3. Opvarm olien på
en pande og steg alt det grønne til det er mørt.
4. Tilsæt kapers og
vineddike.
Smag til med salt og peber.
5. Læg skyllede
salatblade på 4 tallerkener.
Hæld den varme grønsagssauce
på.
Pynt med halve æg og
hakket persille.
6. Server retten med
ristet brød.
Tips:
I stedet for at
hårdkoge æggene kan de pocheres (3½ min), og lægges ovenpå grønsagssaucen.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------