Dette er et enkelt tilbehør, som er ideelt til andre
vegetariske hovedretter.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min.
# Ingredienser
450 g porrer
175 g babymajs
6 forårsløg
6 grønne bønner
3 spsk jordnøddeolie
225 g kinakål, strimlet
4 spsk bønnesauce
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv skæres porrerne i skiver, babymajs
halveres, og forårsløg skæres i tynde ringe, grønne bønner i 2-3 cm stykker
2. Varm olien i en stor, forvarmet wok eller pande, til den
er rygende.
3. Tilsæt porrer, kinakål og babymajs.
4. Lynsteg grønsagerne for kraftig varme i ca. 5 min, eller
til kanten af grønsagerne er let brunet.
5. Tilsæt forårsløg og rør dem sammen med de andre grønsager.
6. Hæld bønnesauce i wokken.
7. Lynsteg grønsagerne i yderligere 2 min, eller til de er
gennemvarme og dækket af saucen.
8. Fordel retten på 4 varme tallerkener og server straks.
Næringsindhold:
Kalorier 131. Sukker 3 g. Proteiner 6 g. Fedt 9 g.
Kulhydrater 7 g. Mættede fedtsyrer 2 g.
Kokkens tip
Bønnesauce giver en autentisk, kinesisk smag til wokretter.
Den fremstilles af malede, saltede sojabønner, blandet med mel og krydderier
til en tyk pasta. Smagen er mild og fremragende sammen med mange grønsager. Der
findes gul og sort bønnesauce. De forhandles på dåse eller glas.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.