Gazpacho er en spansk grønsagssuppe fra Andalusien, som spises kold. Traditionelt set laves Gazpacho af olie, eddike, vand,
tomater, agurk, grøn italiensk peberfrugt, løg og hvidløg, som alle finblendes
til en suppe. Mange opskrifter benytter desuden også tørt hvidt brød.
Hvad drikker man til gazpacho?
I tilfældet med gazpacho er det endda endnu vigtigere med en
kold vin, da selve suppen også serveres iskold. Det udelukker på forhånd rødvin,
og du bør derfor satse på en hvidvin, rosévin eller tør cava som ledsager til din
gazpacho.
Se de bedste opskrifter med Gazpacho
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------