Her får du sorbet i flere spændende udgaver. Fx
Champagne-grapefrugt, Appelsin-champagne, Frugtsalat med champagne eller
Champagneis - det
er godt!
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 30 min. 6 personer.
# Ingredienser
125 g sukker
1 tsk citronsaft
1½ dl vand
5 dl champagne
* Tilberedning
Kom sukker,
citronsaft og 1½ dl vand i en gryde.
Bring i kog for lav
varme under omrøring.
Tag panden af varmen
når det rammer kogepunktet,
og lad det køle af.
Rør af og til.
Vend ½ liter
champagne i den afkølede suppe.
Kør blandingen til
sorbet i en ismaskine.
Server sorbeten i
kugler i meget kolde champagneglas
eller cocktailglas
(sæt glassene i
fryseren 30 min inden servering).
Champagne-grapefrugtsorbet
Udskift vand og citronsaft med saft af 1 rød grapefrugt, og
brug rosé champagne i stedet for almindelig champagne.
Appelsin-champagnesorbet
Udskift 6 spsk vand med saft og skal af 1 appelsin og
sukker med 2 spsk honning.
Skræl 1 appelsin, fjern de hvide hinder.
Pynt sorbeten med appelsinbådene.
Frugtsalat med champagnesorbet
Fordel 400 g blandet frisk frugt i 6 glas, og
læg en kugle champagnesorbet ved.
Pynt med stykker af bladguld.
Champagneis
Skær en hvid fersken i tern, og fordel den i champagneglas.
Læg kugler af champagnesorbet ved.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------