Her får du lidt godt i flere spændende udgaver. Fx Knasende
dadelkugler, Rice crispies med marshmallows, Sprøde mandelkager med pastis
eller Sprøde mandel-orangekager
Forberedelse: 25
min. Tilberedning: 40 min. Giver 12 til 14 bidder.
# Ingredienser
1 Marsbar (ca. 65
g), skåret i småstykker
40 g mørk chokolade
40 g smør
3 spsk honning
75 g rice krispies
25 g mini-marshmallows
* Tilberedning
Kom Marsbar,
chokolade, smør og honning i en tykbundet gryde,
og smelt det for lav
varme under regelmæssig omrøring.
Tag blandingen af
varmen, når den er smeltet og ensartet.
Tilsæt ris og
marshmallows.
Hæld cremen i små
papirforme, og lad den stivne i køleskab.
Knasende dadelkugler
Rør 5½ tsk muscovadosukker (brun farin), 2 spsk smeltet
smør,
300 g dadler i tern og 1 spsk honning sammen.
Tilsæt 1 dl rice crispies og kværnede mandler.
Rul det til små kugler, og køl dem af.
Rice crispies med marshmallows
Smelt 200 g marshmallows i en smule olie, og
hæld det over rice crispies.
Rør det sammen, og hæld det i papirforme.
Sprøde mandelkager med pastis
Rør 2 æg, 100 g hele mandler, 100 g melis og
100 g mel sammen, og hæld det i papirforme.
Sprøde mandel-orangekager
Brug opskriften til Sprøde mandelkager med pastis.
Erstat pastis med orangeblomstvand (ell. rom),
og tilsæt revet skal af 1 appelsin.
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------