Formidabel efter en god middag - smag chokoladen til med 4 spsk cognac eller 4 spsk appelsinlikør.
☺ kan tilberedes af Børnekokke. Er
fryseegnet
# Ingredienser
100 g kogechokolade
1 dl vand
7 dl sødmælk
1 tsk stødt kanel
* Tilberedning
Knæk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en tykbundet
gryde
sammen med vand.
Kog ved jævn varme og under omrøring til chokoladen er
smeltet.
Tilsæt mælk og kanel.
Bring blandingen i kog, stadig under omrøring, og smag til.
Fordel den varme chokolade i 4 krus og server straks.
Se alle de bedste opskrifter med Drikke
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.