Duften af karry og
ingefær sammen med marinadens sammensætning giver denne ret smag af det
asiatiske køkken. Retten er nem og lækker
Tid: 35 min + 2
timer til marinering i køleskab. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 5 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
500 g
skinkeschnitzel
1 løg
½ dl soya
1½ dl æblejuice
½ tsk karry
½ tsk stødt ingefær
2 spsk vineddike
1 spsk Maizena
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i
strimler. Pil løget og hak det.
2. Bland soya,
æblejuice, løg, karry, ingefær og eddike i en skål.
Læg kødet i og rør
rundt.
Lad det marinere mindst 2 timer i køleskabet.
3. Læg det hele i en
sauterpande eller i en lav bred gryde.
4. Rør Maizenaen ud
i lidt vand og rør det i gryden.
Bring det langsomt i
kog.
Lad det simre ved
svag varme til kødet er mørt, 15-20 min.
Rør rundt af og til.
5. Smag til med
flere krydderier og evt. salt.
6. Server retten med
løse ris og en salat af æbler, appelsin og hvidkål.
Tips: Husk at soya
er ret salt, så kom ikke salt i marinaden.
Smag hellere den færdige ret til med lidt salt, hvis det er nødvendigt.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------