En varm og fyldig ret, som er en udmærket erstatning for både kartofler og ris. Her blandes gulerødder og saftig agurk med lidt mere eksotiske ingredienser som rosiner,
karry og nogle dråber appelsinsaft.
Tid: ca 20 min. 4
pers.
# Ingredienser
½ bdt. blegselleri
1 squash
1 porre
2 æbler
1-2 gulerødder
1-2 spsk olie
1 fed hvidløg
½ spsk karry
½ dl rosiner
½ tsk salt
¼ tsk sort peber
2 spsk appelsinsaft
10 cm agurk
* Fremgangsmåde
1. Skyl
blegsellerien, squashen og porren.
Skær blegsellerien i
fine strimler, skær squashen i tern og porren i fine strimler.
Skræl æblerne, skær
dem i tern.
Skræl gulerødderne,
skær dem i strimler.
2. Opvarm olien i en
gryde.
Tilsæt alt det grønne og lad det stege nogle minutter.
3. Pres hvidløget og
drys karryen på. Rør rundt.
4. Tilsæt rosiner,
salt, sort peber og appelsinsaft.
Lad retten stege
godt igennem.
5. Skær agurken i
grove tern og kom dem i.
6. Server grønsagerne
til stegt fisk, fx fiskestave eller til stegte pølser.
Tips: Retten kan tilberedes i mikroovnen. Bland det
grønne med olien i et egnet fad.
Dæk til og opvarm ved 750W 2-3 min. Tilsæt de øvrige ingredienser.
Dæk til og opvarm
ved 750W 5-6 min. Rør rundt et par gange undervejs.
Se alle de bedste opskrifter med Indiske retter
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------