Ris, salte rejer og søde bananer er en smagskombination, som er populær hos børn og unge.
Denne herlige gratin
bliver helt sikkert en favorit. Det smager saftsuseme godt.
Tid: 55-60 min,
heraf 10-15 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
2 dl brune ris
200 g pillede rejer
2-3 bananer
1 dl piskefløde
1 dl cremefraiche
1 tsk kartoffelmel
1-2 spsk honning
1 tsk estragon
½ tsk salt
¼ tsk peber
* Fremgangsmåde
1. Kog risene efter
pakkens anvisninger.
2. Optø rejerne hvis
de er frosne.
3. Læg risene i et
letsmurt ovnfast fad. Fordel rejerne over risene.
4. Pil bananerne.
Flæk dem og skær dem derefter i mindre stykker.
Fordel dem over
rejerne.
5. Bland fløde, cremefraiche,
kartoffelmel, honning, estragon, salt og peber.
Hæld blandingen i
fadet.
6. Gratiner i en 225
°C varm ovn i 10-15 min.
Server med en frisk blandet salat.
Tips: I stedet for brune ris kan du bruge
almindelige langkornede ris.
Kogetiden bliver da ca
10 min kortere.
Se alle de bedste opskrifter med Rejer Bananer eller Ris
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------