Lækker cremet risotto fyldt med bønner, peberfrugt, løg,
bladselleri og champignon. En vidunderlig blanding af kidneybønner,
cashewnødder og brune ris.
Til 4 pers
# Ingredienser
4 spsk olie
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, fint
hakkede
175 g brune ris
6 dl grønsagsbouillon
1 rød peberfrugt,
udkernet og hakket
2 stilke
bladselleri. skivede
225 g champignon i
tynde skiver
425 g røde
kidneybønner fra dåse, afdryppede og skyllede
3 spsk hakket
persille, plus ekstra til pynt
50 g cashewnødder
salt og peber
* Tilberedning
1 Varm halvdelen af
olien i en stor, tykbundet gryde.
Tilsæt de hakkede
løg og svits under jævnlig omrøring i 5 min,
eller til de er
bløde.
Tilsæt halvdelen af
de hakkede hvidløg og svits under hyppig
omrøring i 2 min.
Tilsæt derefter
risene og rør i 1 min, til de er helt dækket af olien.
Hæld derefter
bouillon og 1 knivspids salt ved og bring det i kog
under konstant
omrøring.
Dæmp varmen, læg låg
på og lad det simre i 35-40 min, eller
til al væden er
absorberet.
2 Varm imens resten
af olien i en tykbundet pande.
Tilsæt peberfrugt og
bladselleri og svits under hyppig omrøring i 5 min.
Tilsæt champignon og
resten af hvidløgene og svits under
hyppig omrøring i
4-5 min.
3 Rør risene i
panden. Tilsæt bønner, persille og cashewnødder.
Smag til med salt og
peber og rør konstant, til retten er varm.
Anret den i et varmt
serveringsfad, drys persille over og
server straks.
Se alle de bedste
opskrifter med Risotto
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------